Najnovšie recenzie zo sekcie Skateboard komplety
- všetko je sranda
super produkt pre deti a aj dospelich mam iba 10 rokov a toto bol ten naj darček na narodeniny , zajtra budem mat 11 rokov :)
- Pevny/stavany aj na mensie jamy
- Nic
Mam modry a je ok
dobrá cena
- kvalita za výbornú cenu
- nic
Dcera je spokojna - v obchode su velmi ustretovi, poskladali nam pennyboard presne podla jej predstav.
- Sadol mi ako "uliaty". Perfektne ovládateľný
- asi by mohol byť trochu širší a dlhší
Odporúčam.
- Tiche koliecka. Vyhoda, ze sa dobre nosia v ruke vdaka vyrezu v doske. Je to inak v tme alebo sere velmi atraktivne, vdaka svietiacim kolieckam.
- Nic
Spokojnost
Worker Kid
Pridané: 23. júna 2016
(naposledy upravené 23. júna 2016)
Zakúpený v inSPORTline.sk
- OK
- cena, kvalita, vzhľad
najnižšia cena na trhu, veľký výber farieb, veľká spokojnosť odporúčam
- je super,funguje bez problemov.
- Dostali sme s inym obrazkom -potlacou ako je uvedene na fotke.
S obchodom som spokojna ,ceny su super,len Ste ma mali upozornit ,ze mate skateboard s inou potlacou -inym obrazkom ,ako je uvedene na fotke.
Moje dieťa je z pennyboardu nadšené. Je vyrobený z tvrdého plastu, má gumené kolieska.
Jazdí sa na ňom veľmi dobre a je aj krásny.
Vyborny, farebny, kvalitny, kazdemu dietatu urcite urobi velku radost.
- dobra cena a vyzera ze aj kvalita a je predpoklad ze aj nieco vydrzi. maximalna nosnost 100kg ja mam 90 takze doska sa dost prehne ale je to pre dceru ta ma 40 takze v pohode.
- prisli inej farby kolieska ako mi odpisali na otazku ohladne farby koliesok. v nazve vyrobku ina farba na fotke ina farba a nakoniec mi prisli zase inej farby
rozhodne odporucam tento výrobok kolieska su fajnove makke takze nehrkocu dobre zatacaju az na tu farbu ale za tu cenu sa oplati
- nás zaujala hlavne faebnosť,
- nosnosť
Pennyboard sme objednali dcérke na narodeniny a sme veľmi spokojní, hlavne ona čo je najdôležitejšie. Farba je plne úžasná, zvažujeme zakúpenie ešte jedného aj pre syna :)
- perfektní
- všetko podľa popisu
syn je veľmi spokojný ďakujem
- výborne, hladko, rýchlo ide , ložiská abec 7
je to darček pre 12 ročnú dcéru, po vyskúšaní bol nadšený aj 15 ročný syn
- bol to darček, ale vraj je naozaj super
Lepší ako Spartany...
- kvalita
- dobre sa zabáča
- kolieska sú gumené
- tovar pomaly došiel
- Inač nevidím žiadnu chybu
Super produkt do 100kg.Lahko sa dá na pennyboarde naučiť.
ok
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »